In 2018 imi doresc…

Publicat de Camelia Crisan pe

New year, new me cum s-ar zice…dar ne-am propus intr-adevar sa schimbam ceva? Ne dorim cu adevarat o schimbare pozitiva? Vom munci pentru asta?

2017 mi-a adus multa fericire si nici n-am avut ragaz sa pun pe hartie teluri noi si dorinte pentru noul an. Stiu doar ca am nevoie de multa sanatate si putere sa duc la capat un an care se anunta a fi cel mai bun pe plan profesional si nu numai, sper, pentru ca agenda e plina si daca e sa va dau vreun sfat din experientele mele…eu ma ghidez dupa urmatoarele:

Nu asteptati ca lucrurile minunate sa cada din cer, creati-le.

Nu credeti ca aveti tot timpul din lume. Nimeni nu stie care-i va fi ultima zi.

Nu veti fi niciodata prea nu-stiu-cum ca sa faceti ceva ce v-ati dorit demult. Nu cautati scuze.

Nu va lasati intimidati de altii. Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri.

Si lista ar putea continua…Nu respect nici eu intotdeauna ceea ce am scris mai sus dar macar incerc!

Noi am intrat in anul 2018 cantand la Podinaresort din Ungureni. Acolo au cantat si Grupul Iza si One Way. I-am luat pe parintii nostri cu noi la primul nostru Revelion in familie, pentru ca de ani de zile cantam si nu avem ocazia sa petrecem impreuna cu familiile. Doamne, ce mare bucurie le-am facut alor nostri. Ar fi trebuit sa le vedeti fericirea de pe fete, mandria din ochii lor cand cantam noi, cum veneau repede pe ringul de dans sa ne sustina…

Locatia a fost extraordinara, sute de persoane ne-au sustinut, au dansat si au cantat alaturi de mine vers cu vers. A fost de vis. Voi posta in cursul zilei de azi un filmulet cu atmosfera de acolo. Si partea cea mai tare e ca deja ne-am facut planul pentru Revelionul 2019…tot acolo?!

In 2018 imi doresc…fericire! Orice-as face sper sa imi aduca fericire si liniste sufleteasca, sa ii fac si pe altii fericiti si sa nu uit ca acest sentiment se gaseste in lucrurile marunte, in momente, in oameni, nu in lucrurile materiale. 

Va doresc un an cat mai prosper, plin de reusite si cat mai multe momente care sa va faca fericiti! Va multumesc ca imi sunteti alaturi si anul acesta!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button