21 primăveri!

Publicat de Camelia Crisan pe

Am venit pe lume dupa 11 ani de asteptare, intr-o zi insorita, ca cea de azi, aducand mare bucurie in familia mea. 

Am primit cel mai mare cadou, viata. Asa ca zi de zi incerc sa-l pretuiesc si sa-l valorific, impartind fericire si optimism in jurul meu.

In 21 de primaveri am gasit multe. Mi-am gasit sufletul pereche, pasiunea pentru muzica pe care am transformat-o in jobul visurilor mele, prieteni putini dar valorosi, iubire pentru munca mea si hobby-uri care ma definesc.

Am invatat ca nimic nu e intamplator si acolo unde o usa se inchide, Dumnezeu deschide o fereastra. Am mai invatat sa-mi creez singura oportunitati, sa fiu propriul meu stalp in viata si sa ma trezesc in fiecare zi cu multumire pentru cadoul primit acum 21 de ani.

Sarbatoresc de cateva zile bune alaturi de oamenii dragi mie, primind de la ei cadouri minunate in fiecare zi, urmand sa primesc si cadoul meu pentru mine, o vacanta de-un weekend. Ne-am mutat in alt apartament unde ma simt ca acasa si acesta este un alt cadou extraordinar. Am luat inca 2 evenimente si stiti ca munca mea ma face foarte fericita.

Va am pe voi si va multumesc ca-mi sunteti alaturi intotdeauna, ca-mi cititi blogul si-mi apreciati talentul muzical si promit sa revin cu detalii despre escapada noastra din weekendul aniversar.

happy bday to me


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button