Rezultatele mele dupa 1 AN DE EPILARE DEFINITIVA

Publicat de Camelia Crisan pe

Hey hey, dragii mei! Ma adresez din nou atat fetelor cat si baietilor care-mi urmaresc activitatea pentru ca azi vom vorbi din nou despre unul dintre cele mai in voga si totodata controversate subiecte. 

Acum 1 an si ceva am incercat pentru prima data epilarea definitiva. Am ales sa merg la Eva Salon din Cluj Napoca pentru ca dau dovada de profesionalism, sunt pe piata de multi ani, au centre in toata tara si au preturi foarte accesibile, ca sa nu mai zic ca prima sedinta intr-o zona mica este GRATUITA!

Daca nu ai facut-o inca, te invit sa citesti primul articol despre epilarea definitiva, pe care l-am scris cand am inceput sa vad primele rezultate – CLICK AICI

Iata ca timpul a trecut, am finalizat cele 6 sedinte efectuate o data pe luna, apoi am trecut la partea de intretinere, mai intai programandu-ma peste 2 luni de la ultima sedinta, apoi peste 3 luni si tot asa. Acum voi reveni la salon pe la sfarsitul primaverii, astfel incat ma voi putea bronza in voie la vara si voi mai fi nevoita sa ma programez la intretinere abia prin mijlocul toamnei. Tare, nu?

Si acum vreau sa va spun sincer ce rezultate am obtinut in urma epilarii definitive. Aceste rezultate difera de la persoana la persoana, eu nu sunt tocmai clientul ideal pentru ca am par destul de deschis la culoare si piele mai bronzata. Cel mai bine se vad rezultatele pe o piele alba si par negru, des. Insa prietenele mele blonde care au incercat epilarea definitiva la Eva Salon au avut rezultate super-bune in ciuda acestui aspect.

Eu am ales sa fac in paralel epilarea definitiva in zonele axila, inghinal total si picioare integral. Pot spune ca cel putin 75% din par a disparut, la axila chiar 90%, pe picioare abia daca mai am cateva fire si acelea sunt blonde, neobservabile. Continui sa folosesc DOAR aparatul de ras pentru firele ramase si asta o data la cateva saptamani. In rest nu-mi vine sa cred ca am scapat de grija parului nedorit. Sedintele de intretinere au un rol important tocmai pentru ca organismul nostru este in continua schimbare de-a lungul vietii, iar eu sunt inca in faza de dezvoltare.

O spun din nou: Cum ar fi sa accepti oricand invitatia de a merge la o piscina cu prietenele, intr-o escapada romantica alaturi de partener sau pur si simplu sa te privesti in oglinda si sa fii incantata de ceea ce vezi? I D E A L !

Voi recomanda in continuare cu sinceritate Eva Salon pentru ca desi sunt foarte pretentioasa cand vine vorba de ingrijirea personala si mainile pe care ma las, fetele de la salon mi-au devenit prietene, sustinatoare ale activitatii mele muzicale, la care revin de fiecare data cu nerabdare si mare drag! 

Consider ca investitia in tine insati este cea mai importanta si justificata, iar pachetele de la Eva Salon sunt concepute astfel incat orice buzunar sa-si permita sa incerce epilarea definitiva macar pe o zona a corpului, insa va zic eu, daca incercati o zona, nu va lasati pana nu scapati de tot de parul de pe corp!

Pentru mai multe detalii, preturi si programari, puteti intra pe site-ul celor de la Eva Salon AICI.

Va invit sa le sustineti activitatea cu un LIKE la pagina lor de facebook AICI!

Abia astept sa-mi povestiti experientele voastre daca ati incercat sau veti incerca aceasta procedura! Si le multumesc tuturor urmaritoarelor si prietenelor mele care deja au facut-o!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button