Am incercat LAMINAREA sprancenelor

Publicat de Camelia Crisan pe

Acum ceva timp am incercat procedura de laminare a sprancenelor si am promis ca revin cu un review dupa, sa vedem care este efectul si daca acesta se mentine in timp.

Inesa Damaschin de la Beauty ID Studio este cea care ma penseaza si pe mana careia am incredere sa ma las.

Сe inseamna #laminaresprancene – este o fixare permanenta a firelor sprancenelor, care presupune schimbarea direcției de creștere a firului de par – efect care dureaza 4-6 saptamani.
1. Este ideală pentru firele care cresc in jos ( inainte ne străduiam sa le tăiem sau sa le scoatem pentru ca nu se aranjau in forma, astfel pierdeam din grosime !) . In acest mod sprancenele devin mai groase in timp pentru ca scoatem foarte putine fire la fiecare sedinta de corecție.

2. Sunt usor de întreținut : le aranjați singura in fiecare zi in direcția dorita ! Puteti alege forma pufoasa , care este foarte la moda acum pe Instagram 😎 sau le poziționați in forma obisnuita .
Daca va mai intereseaza sa aflați mai multe despre aceasta procedura, o puteti contacta pe Inesa, va sta la dispozitie cu o gama larga de servicii de infrumusetare.

Dupa aproximativ 2 saptamani, sprancenele mele arata mai sanatoase, mai dese si va recomand cu caldura aceasta procedura, inclusiv pentru gene.

Processed with VSCO with 4 preset


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button