Amintiri pentru o viata

Publicat de Camelia Crisan pe

Mi-au rămas doar amintirile cu el. Când aveam 16 ani am înțeles ce înseamnă suferința pentru că tatăl meu a plecat la ceruri. A plecat dar mi-a lăsat amintiri frumoase, talentul și pasiunea pentru muzică și încrederea în forțele proprii. El mereu obținea tot ce-și propunerea, era pozitiv și luptător, iar eu sunt mândră că sunt fiica lui.
Acum, după 6 ani, privesc cu drag la pozele și filmările pe care le avem împreună și îi sunt recunoscatoare lui Dumnezeu că mi-a dat așa un tătic, chiar dacă pentru puțin timp.


Sunt mândră că am devenit ceea ce și el visa, că el la rândul lui mandru de mine, că l-a cunoscut pe sufletul meu pereche și că a apucat să mă vadă luând-o pe drumul cel bun în viață.

Am înțeles că orice problemă are o rezolvare atâta timp cât avem sănătate și iubire. Păstrez amintirile acestea prețioase în suflet și în poze.
Mi-am făcut un album YoloBook.ro pe care l-am dedicat familiei și pe care îl răsfoiesc cu drag și emoție de fiecare dată.

Dacă și voi ați pierdut pe cineva drag cândva, să știți că timpul este cel mai bun doctor pentru suflet. Tot ce putem face e să ne bucurăm de oamenii dragi atât cât îi avem alături. Vă trimit o îmbrățișare tuturor celor care poate ați trecut prin ceva asemănător. Nu sunteți singuri.🤗

,,YoloBook este un album foto care conține 48 de fotografii din galeria telefonului sau a calculatorului, de pe profilul dumneavoastră de Facebook sau Instagram. Cadoul perfect, păzitor de amintiri, cartea cu diverse amintiri care va inscripționa pe veci vacanțele cu prietenii, zilele de naștere ale celor dragi, primii pași ai copilului dumneavoastră. Protejati toate aceste amintiri de trecerea timpului și permiți-le să trăiască pe veci în albumele YoloBook!”

Pozele dorite le selectati direct din aplicatia lor, de pe facebook, instagram sau galeria telefonului. Aplicatia este gratuita si o puteti descarca din magazinul telefonului vostru.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button