Cadoul perfect pentru EA si EL la reducere de Black Friday

Publicat de Camelia Crisan pe

Atmosfera Craciunului a inceput sa se simta la Cluj. Noi tocmai ne-am intors din vacanta in Egipt (despre care va voi povesti in alt articol) si e ciudat ca am venit de la caldura, la iarna in toata regula. Mai lipseste zapada pe care ne-o dorim cu totii de sarbatori. Si daca tot se apropie frumoasa perioada a Craciunului, acum e ocazia perfecta sa profitam de reducerile de Black Friday si sa ne facem din timp cumparaturile pentru sarbatori, caci stim cu totii ce nebunie e prin magazine pe ultima suta de metri.

In articolul de azi vreau sa va dau ideea perfecta de cadou dupa parerea mea. Majoritatea dintre noi detinem macar un ceas. Este accesoriul ideal, combinatia dintre classy si modern, un element cheie care poate transforma orice tinuta dintr-una banala, intr-una fabuloasa.

Sunt foarte fericita ca am ocazia sa colaborez cu un brand renumit pe care-l admir si urmaresc demult – DANIEL WELLINGTON.

,,O întâlnire, o coincidență într-o călătorie în țări îndepărtate, a inspirat ideea pentru Daniel Wellington. În această călătorie, fondatorul nostru, Filip Tysander, a întâlnit un gentleman englez interesant, cu stil impecabil, însă subestimat. Acest om avea o înclinare deosebită pentru purtarea ceasurilor sale vintage pe curele NATO vechi, care purtau urmele timpului. Numele său? Daniel Wellington.

Inspirat de stilul atemporal al noii sale cunoștințe, Filip a decis să își creeze propria linie de ceasuri. Minimalist și rafinat, designul clasic cu curele interschimbabile care a devenit o legendă, apreciată cu adevărat în întreaga lume. După câțiva ani, acest design face încă parte din structura prin care Daniel Wellington devine atât de special.”

Ofertele lor de BLACK FRIDAY sunt urmatoarele:

1.     Un accesoriu (inel sau brățară) sau brățară de ceas gratis la cumpărarea unui ceas (cu excepția celor selectate) + 15 % reducere cu codul meu CAMELIACRISAN – vezi aici

2.     50 % reducere la 49 de ceasuri selectate + 15 % reducere cu codul meu CAMELIACRISAN – vezi aici

Suna bine, nu? Aceste oferte nu pot fi combinate, dar puteti profita de codul meu de reducere pentru extra 15%. Stocul este limitat, iar oferta expira pe 2 decembrie.

M-am indragostit de accesoriile alese de mine. Ma fac sa ma simt speciala si eleganta.

,,Iconic Link este rezultatul unor ani de muncă în care atenția la detalii a dat viață unui nou ceas maiestuos pornind de la un design clasic. Iconic Link are o brățară metalică luxoasă, cu legături din trei piese, fiecare segment este format din piese din oțel solid, lucrate individual, cu o formă conică elegantă, asigurând tranziția perfectă de la carcasă la clapetă.
Liniile distinctive și sculpturale ale piesei mediane se împletesc fără efort cu carcasa ceasului, în timp ce cadranul nostru specific, cu doisprezece indecși, creează o siluetă reînnoită, modernă.
Iconic Link este disponibil în oțel inoxidabil (316L) cu finisaj vibrant, argintiu, sau placat cu aur roz, rafinat.
Brățara link poate fi reglată pentru a vi se potrivi perfect, în acest scop vă rugăm să apelați la ceasornicarul local sau la magazinul Daniel Wellington.  „

Spor la shopping si astept un tag pe story daca veti folosi codul meu de reducere!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button