Cu mama prin lume

Publicat de Camelia Crisan pe

Mama:,,Ti-am trimis pe email o oferta…”

Eu:,,Am vazut. Mergem!”

Mama:,,Serios? Dar…”

Eu:,,Serios! De cand imi doream sa te duc intr-un loc frumos!”

Si uite asa am hotarat ca in acest weekend prelungit sa o duc pe mama intr-un city break in Budapesta, Praga si Bratislava. De cand imi doream sa fac ceva de acest gen pentru ea, dupa ce ea si-a dedicat viata mie din momentul in care m-am nascut. Si asta e doar inceputul. ❤️

Zis si facut. Am pornit cu autocarul din Cluj. Traficul era HORROR. Bineinteles ca toata lumea pleca undeva, asa ca am ajuns spre seara in Budapesta. Noroc ca acolo ceasul e cu o ora in urma. Am vizitat toate obiectivele importante, am vazut orasul de sus, am fost cazate la un hotel de 4* foarte primitor. 

A doua zi am luat micul dejun (nu stiu voi, dar eu mereu mananc foaaaarte mult cand sunt cazata la hoteluri…prea multe bunatati?) Ne-am plimbat de-a lungul Dunarii, am admirat centrul orasului si mai apoi am pornit spre Praga. Am calatorit cu un autocar supraetajat, am fost 80 de persoane si ne-am facut multi prieteni. Va dati seama ca in scurt timp toti cei din jur stiau ca eu sunt cantareata si in tot autocarul se auzea cum am cantat eu nu stiu pe unde? 

Am avut parte de o surpriza foarte placuta cand am ajuns la hotelul din Praga. Eram cazati in aripa 2 si am urcat cu un furnicular care ne lasa in receptia acesteia. Fiind noapte nu am realizat intr-adevar unde suntem dar a doua zi pe lumina am ramas impresionati cu totii de peisajul de iarna care se asternea sub noi si de privelistea hotelului, de camera imensa si de toate detaliile care au facut sederea noastra foarte placuta. 

Barul de la ultimul etaj al hotelului era locul de intalnire seara, cand ne adunam extenuati la inca o poveste, dupa ore-n sir de explorat orasul. Am stat 2 zile in Praga, am fost si la Targul de Craciun, am vizitat obiective pe care le admiram doar in poze pana acum. Si totusi Budapesta ne-a placut mai mult. In ultima zi am pornit de dimineata spre casa dar am vazut orasul Brno din autocar si am oprit vreo 1 ora in Bratislava, iar spre surprinderea noastra am apucat sa vizitam destul de multe si aici.

Am ajuns acasa spre dimineata, racita si obosita dar a meritat 100%. Bucuria pe care am simtit-o in suflet ca am putut sa o duc EU pe mama mea in locuri atat de frumoase este inegalabila.

Va las muuuulte poze din excursie sa traiti alaturi de noi aceasta bucurie.?


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button