Daca nu acum, cand?

Publicat de Camelia Crisan pe

Toata viata ne facem planuri, visam la lucruri marete, facem economii si sacrificii, dar uitam ca viata noastra este acum si aici. De ce m-am gandit sa va scriu aceste ganduri? Vara aceasta eu si cu Norbi ne-am propus sa facem multe lucruri, vom avea foarte multe cheltuieli si avem planuri mari pentru viitorul nostru (nu, nu ma refer la casatorie sau alte lucruri de acest gen 🙂 ). Si totusi uitam ca suntem tineri si ca, desi avem toata viata inainte, ar trebui sa profitam de cei mai frumosi ani din viata noastra fara sa ne lasam coplesiti de griji.

Processed with VSCO with c8 preset

Cat de mult te bucuri atunci cand ai o realizare pentru care ai muncit mult? Dar atunci cand iti cumperi ceva ce ti-ai dorit de foarte mult timp? Cat de importante sunt aceste momente de fericire? Dupa cum am spus si in articolul precedent, fericirea este o calatorie, nu o destinatie. Nu ar trebui sa ne facem atatea griji pentru ceea ce va urma, ci ar trebui sa ne concentram pe tot ce avem ACUM. 

Asa ca azi suntem foarte fericiti. Ne-am cumparat bilete la concertul lui Sting din Cluj din toamna si stim ca asta ne va face fericiti si atunci dar si acum. Azi este ultima mea zi de examene, iar in weekend plecam la Bucuresti la cel mai tare concert al anului – Kings of Leon.

Uneori e bine sa pui totul pe pauza si sa te intrebi ,,Ce-mi doresc? Ce m-ar face fericit? Ce e cu adevarat important in viata mea?” Nu este vorba de bani, ci de prioritati, de locuri, persoane, momente care iti aduc zambetul pe buze si te fac sa uiti de tot si de toate. Gaseste in fiecare zi ceva ce te face fericit si inceteaza sa mai traiesti cu impresia ca trebuie sa le ai pe toate acum. Toate au timpul lor. Bucura-te de ziua de az, de cadoul pe care l-ai primit in dimineata aceasta, faptul ca ai deschis ochii spre o noua zi, de tot ceea ce ai si banii nu pot cumpara, de tine. Aceste sfaturi trebuie sa mi le asum si eu in totalitate.

Iar acum vreau sa-ti arat cateva poze care reflecta starea mea de bine, de fericire. Eram in Sighet, ma indreptam spre un eveniment la care urma sa cant si am imbracat rochia mea de la banchetul de absolvire a liceului, realizata de Lorand Coza. <3

Nu-i asa ca mama mea e un fotograf foarte bun? 🙂

Processed with VSCO with c8 preset

Processed with VSCO with c8 preset

Processed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 preset


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button