Despre ceaiul natural WOW TEA

Publicat de Camelia Crisan pe

Acesta este motto-ul WOW TEA Romania, ceaiul natural despre care va voi vorbi in acest articol, care a intrat in rutina mea zilnica.

De ce?

…pentru ca este 100% natural, fabricat in UE, mai exact in Sofia, Bulgaria, iar ingredientele sunt:

Ceaiul îmbunătățește procesele naturale de ardere a grăsimilor din organism – vă ajută să rezistați poftelor la dulciuri și să vă ofere energia necesară de care aveți nevoie pentru a vă menține antrenamentul zilnic.
Eu il beau cu 20-30 min inainte de micul dejun si pranz pentru urmatoarele efecte:

✔ Accelerează metabolismul

Îmbunătățește activitatea corpului și accelerează procesul de ardere a grăsimilor

✔ Elimină toxinele

Curăță corpul și elimină toate toxinele stocate

✔ Elimină balonarea

Experimentați o reducere rapidă a balonării abdomenului

✔ Îmbunătățește circulația sângelui

Curăță pielea și elimină celulita.

✔ Simțiți-vă și arătați fantastic

când corpul dumneavoastră funcționează la capacitate maximă

,,În afară de a vă face să arătați și simțiți cea mai bună versiune a dvs., noi credem în puterea naturii, pasiunea pentru sport,mâncare sănătoasă, un corp fără toxine, cu un pic de ajutor din partea ceaiurilor noastre premium! Indiferent dacă aveți corpul unui model fitness sau al unei casnice, ceaiurile noastre vă vor ajuta să vă simțiți și să arătați cel mai bine! Suntem mândri de produsele noastre și de oamenii care le fac! Folosim doar ingrediente naturale iar aceste ingrediente selectate cu atentie create pentru a vă oferi cele mai bune produse de pierdere în greutate de pe piață la un preț accesibil!

Rezultatele sunt individuale.: Cauzele pentru excesul in greitate sau ingrasarea depinde de la o persoana la alta. Cauzele pot fi genetice sau sa fie legate de stilul de viata. Trebuie sa se mentioneze faptul ca mancarea prelucrata, viteza metabolismului si nivelul de activitate fizica sunt difera in functie de persoana. Asta inseamna ca rezulatele ca pierderea in greutate sunt variabile. Nici-un rezultat personal nu ar trebui vazut ca si unul tipic. Toate ingredientele sunt extrase de surse naturale.”

Bineinteles ca un ceai nu va face minuni singur, incerc sa am grija de mine si de sanatatea mea, de alimentatie, stiti deja ca am apelat acum un an la un nutritionist si ca fac si sport. Asadar, vi-l recomand cu drag daca vreti sa consumati o bautura naturala care sa va ajute totodata sa ajungeti la rezultatele dorite!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button