Fii unica! | DALEEA FASHION HOUSE

Publicat de Camelia Crisan pe

Draga mea, fii unica!

Stilul nostru vestimentar spune multe despre noi, fie ca vrem sau nu sa admitem asta. Magazinele sunt pline de haine in masa, accesibile, dar pe care le vedem mai apoi la tot liceul/prin tot biroul etc.

Vreau sa va impartasesc o noua descoperire, un atelier de creatie vestimentara care functioneaza mana in mana cu un showroom in care gasim piese vestimentare pentru toate varstele si gusturile facute la comanda, unele in serie, altele chiar unicate. DALEEA FASHION HOUSE este o echipa de femei talentate, conduse de doamna Delia, o echipa cu maini de aur pe care v-o recomand cu cea mai mare incredere daca vreti sa va completati garderoba cu tinute speciale care sa va scoata in evidenta.

Vreau sa va arat doua tinute WOW pe care le-am purtat de la acest magazin.

Am avut ocazia de a canta la prezentarea lor in cadrul evenimentului CITY FASHION WEEK, unde am admirat chiar si niste rochii de mireasa superbe realizate de echipa Daleea.

Am reusit sa fac cateva poze purtand niste tinute diferite fata de cele cu care v-am obisnuit pana acum si m-am simtit extraordinar in acestea. Ii multumesc dragei mele Roxana Oros pentru machiaj si sper sa va placa!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button