#FollowMeTo Sunny Beach | VALURILE IUBIRII

Publicat de Camelia Crisan pe

n.JPG

E amiaza, in jur de ora 12, eu sunt in Bucuresti (fiti pe faza pentru ce va urma in viitorul apropiat) si decid sa ies pe terasa hotelului unde sunt cazata, ca sa citesc putin si sa iau o gura de aer. Am gasit prin bagaj o carte pe care am ales-o acum doua saptamani la nimereala de pe raftul bibliotecii din Cluj, atragandu-ma titlul „Valurile Iubirii”. „E perfecta pentru vacanta!”, mi-am zis, fiindca urma sa plecam la mare! Incep sa citesc si gandul imi zboara la saptamana pe care am petrecut-o in statiunea Sunny Beach din Bulgaria. „Parca nici n-am fost in vacanta, mai vreau…”, gandesc. Si incep sa visez cu ochii deschisi la valuri, bronz, nisipul auriu, iubire, cocktail-uri, aquapark, apus, baie in mare noaptea si ochii lui albastri, 3 ani jumatate de iubire.

https://www.youtube.com/watch?v=LPQviPsazRo&feature=youtu.be

Atat eu cat si Norbi aveam nevoie de o vacanta, voiam sa punem totul pe pauza si sa evadam, dupa toata activitatea nebuna pe care am avut-o vara asta si treburile care ne asteapta in continuare. Am incercat sa profitam la maxim de saptamana de libertate, sa ne relaxam si sa ne bucuram unul de celalalt, fiindca urma ca eu sa plec la Bucuresti doua saptamani (a doua oara in viata suntem despartiti atat de mult timp :)) ). Ne-am odihnit, ne-am bronzat, ne-am distrat, am dansat, am facut poze si filmulete, ne-am luat doza de adrenalina la un aquapark si ne-am intors cu bateriile incarcate. Deja ma gandesc cu nostalgie la marea albastra si astept cu nerabdare urmatoarea escapada, insa pana atunci, am lucruri importante de facut despre care va voi povesti in curand. Nu v-am uitat, planuiesc sa incep sa va scriu mai mult si va multumesc ca imi urmariti activitatea pe Facebook, Instagram (@cameliacrisanofficial), Youtube si Snapchat (@cameliacrisan).

Voi lasa pozele sa vorbeasca de la sine. Vreau doar sa le multumesc prin intermediul acestui articol mamei lui Norbi – Amalia Kiss (pentru comenzi o gasiti AICI ) pentru frumoasa mea tinuta (topul si fusta) si http://artstrategist.com/ pentru tot ajutorul oferit cu blogul meu! 

bb (4)bb (1)

DCIM102GOPRODCIM102GOPRODCIM102GOPRODCIM102GOPRODCIM102GOPRODCIM102GOPRODCIM102GOPRO

bb (10)bb (7)bb (6)bc (5)bb (11)bc (4)bc (2)bb (3)DCIM102GOPRODCIM102GOPRObc (1)DCIM102GOPRODCIM102GOPROa (12)a (13)DCIM102GOPRODCIM102GOPRODCIM102GOPRObc (10)a (1)


1 comentariu

dianabotorea · august 23, 2016 la 7:33 am

Nu am văzut cuplu mai frumos! Sunteți geniali, sper sa va iubiți așa toată viața! ?

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button