Hai cu mine la GALA TINERETULUI CLUJEAN & THE MOTANS

Publicat de Camelia Crisan pe

Prin articolul de azi vreau sa va invit la un eveniment special care va avea loc in Cluj joia aceasta, in data de 5 decembrie. Este vorba de GALA TINERETULUI CLUJEAN.

,,Gala Tineretului Clujean este un eveniment care își propune să recunoască meritele tuturor celor implicați în proiecte și inițiative cu și pentru tineri din judeţul Cluj.”

Sincer, cand am ales Clujul, am facut-o in special pentru oportunitatile pe care orasul le ofera tinerilor si pentru evenimentele frumoase care se organizeaza aici an de an. Clujul a devenit noua mea casa si sunt tare bucuroasa sa vad ca mereu au loc astfel de initiative. Sunt mandra de tineretul clujean si sper ca sala sa fie plina si la aceasta gala.

Evenimentul este inițiat de Federația Tinerilor din Cluj, aceasta are ca scop investirea în tineret pentru o dezvoltare urbană sustenabilă și responsabilă și susținerea comunităților de tineri din Cluj.

Gala Tineretului Clujean va aduna la Casa de Cultură a Studenților, în data 5 Decembrie, începând cu ora 20:00, tinerii frumoși și implicați în comunitatea clujeană, lucrători de tineret, entități care desfășoară proiecte cu impact pozitiv asupra tinerilor clujeni, precum și reprezentanți ai instituțiilor publice și ai mediului privat angrenați în activități de tineret. Acest eveniment este organizat în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj și Casa de Cultură a Studenților Cluj Napoca, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

,,Gala Tineretului Clujean este o gală a celebrării tinerilor care își găsesc motivația în dezvoltarea de noi proiecte și care au inițiative de dezvoltare a comunităților de tineri și studenți din Cluj-Napoca și județul Cluj.”

În cadrul acestuia, vor fi premiate proiectele remarcabile, inițiate de și pentru tinerii din județul Cluj, în perioada 2018-2019.

La ediția din acest an a Galei au fost înscrise 87 de proiecte, dintre care 77 sunt eligibile. Datele statistice referitoare la proiectele eligibile, înscrise în competiție, sunt următoarele:

Numărul de tineri implicați: 64.393

Numărul lucrătorilor de tineret implicați: 366

Bugetul total al proiectelor eligibile înscrise: 2 149 273,19 lei

Este bine cunoscut faptul că orașul Cluj Napoca este o comunitate caracterizată prin spirit tânăr, prin entuziasm și dinamism. Anual, se desfășoară o multitudine de proiecte pe diverse arii de interes, proiecte care au drept scop dezvoltarea comunităților de tineret. Prin intermediul acestei gale, dorim să le aducem recunoștință, într-un cadru festiv, tuturor celor care aduc un plus de valoare comunității clujene, prin proiectele și implicarea de care dau dovadă.

Totodata, va invit si la un super AFTER PARTY cu THE MOTANS in Euphoria Music Hall. Bilete AICI.

SEE U THERE! 🙂


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button