Idei de cadouri pentru Valentine’s day PART 1 | GAMISS Valentine’s Day Sale 90%

Publicat de Camelia Crisan pe

Hey, lovers! Ca de obicei, gasesc altceva de facut in loc sa invat pentru examene?, cum ar fi sa postez pe Instastory, unde majoritatea dintre voi ati votat pentru un articol cu idei de cadouri si cumparaturi pentru Valentine’s day! 

Da PLAY melodiei si hai la o poveste!

Sarbatoarea asta mi se pare pe de-o parte supra-apreciata pentru ca ar trebui sa ne iubim partenerii si sa le facem cadouri fara motiv in oricare alta zi din viata noastra. Insa trebuie sa recunoastem ca ne place ideea de ,,zi a indragostitilor” pentru a profita si a pleca intr-o mica escapada sau pentru a petrece mai mult timp cu persoana iubita, pentru a ne face cadouri, a ne rasfata sau a desface vinul ala misto din Paris. 

Pentru ca ati apreciat articolele anterioare legate de cumparaturi, v-am pregatit o serie de 3 articole cu idei de cadouri pentru partener(a) gasite la reducere de pana la peste 90% in 3 dintre magazinele mele online preferate.

Sa incepem cu GAMISS VALENTINE’S DAY GIFTS

Am ales cateva lucruri care mi-au atras atentia si pe care cu siguranta le voi comanda chiar daca unele sunt pentru…mine?. Pe site-ul lor gasiti orice va doriti, atat pentru femei cat si pentru barbati.

Cu siguranta nu veti da gres cu un accesoriu, un set de lenjerie, un parfum, produse de machiaj sau o piesa vestimentare care credeti ca-i va placea partenerului vostru. 

Comanda ajunge in 2-3 saptamani la posta, transportul este gratuit, iar plata se face cu cardul online in orice valuta.

Valentine’s Day gifts:

gamiss valentine’s day gifts – Produsele din fotografii le gasiti in ordine mai jos:

1 – CLICK AICI

2 – CLICK AICI

3 – CLICK AICI

4 – CLICK AICI

5 – CLICK AICI

6 – CLICK AICI

7 – CLICK AICI

CLICK AICI ca sa treci la urmatorul articol!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button