Idei de tinute pentru toamna – partea 1

Publicat de Camelia Crisan pe

Sunt clipe de toamna in sufletul fiecarui om, sunt clipe in care timpul nu se mai aude, iar secundele sunt imbracate in hainele fericirii. Sunt inceputurile de toamna care ma lasa sa dansez in visul meu, sunt frunzele uscate care deseneaza un curcubeu pe pielea mea, e soarele care respire secunde tomnatice si cerul care imi atinge ochii. E pamantul rece de sub talpi si pasii spre sufletul toamnei, e pasarea care alearga spre visele ei si fluturii care se imbraca cu tacerile unor seri albastre. Sunt emotiile unui inceput de toamna si mirosul unui verde transformat in cenusiu, sunt melancoliile dulci ale unor seri reci. E un anotimp al inceputurilor…de anotimp, de fericire, de iubire.

Toamna se Numara nostalgii, sperante si vise. Toamna asta inseamna copilarie, ciocolata calda si pulovere moi.

Miroase a toamna…. E toamna mea 

(O parte din articolul scris de Gandore Francisca pe www.cluj.com)

Incep o serie de articole intitulata ,,Idei de tinute pentru toamna” tocmai pentru ca acest anotimp ne permite sa jonglam cu piesele din garderoba noastra, sa le redam viata, sa le reinventam sau sa ne rasfatam cu o noua sesiune de shopping. La finalul acestei serii de articole va pregatesc un super GIVEAWAY impreuna cu magazinul ASMARA BOUTIQUE de unde sunt toate tinutele frumoase pe care vreau sa vi le propun. Magazinul se afla in Vivo Mall Baia Mare la etajul 1 si sunt sigurqa ca ati vazut ca ii trec pragul atat pentru tinute inedite pentru evenimentele mele, dar si pentru piese vestimentare pentru orice ocazie sau stare pe care o am. Preturile sunt accesibile, iar hainele de calitate. Ce-mi place cel mai mult este ca in acelasi magazin gasesc toate piesele pentru o tinuta completa, de la incaltaminte la accesorii, absolut tot.

Pozele sunt realizate de fotograful meu talentat PAUL PLESA, machiajul de catre draga mea prietena ROXANA OROS MAKE-UP ARTIST si tin sa le multumesc celor de la CHIOS SOCIAL LOUNGE pentru primire, in articolele urmatoare veti vedea si poze facute inauntrul acestul local. Ce ziceti?


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button