Lansarea videoclipului ”Langa mine”

Publicat de Camelia Crisan pe

Videoclipul :http://www.youtube.com/watch?v=b9KIfar0PeQ

Imagine

 

Aseara am lansat videoclipul piesei ”Langa mine” produs de SevenStudio! A iesit exact asa cum mi-am dorit, asta pentru ca am avut alaturi niste oameni minunati care cred in mine! Ma puteti ajuta cu un SHARE daca va place! ♥ 
Am filmat impreuna cu prietenul meu Norby Kiss, inspirandu-ne din povestea noastra de iubire. 
Tinutele au fost asigurate de Lorand Coza si Moni Rasztoczky – Magazinul Sisters si le multumesc enorm pentru ca mereu port cele mai frumoase piese vestimentare!
Am filmat pe Plaja Apa, pentru care multumesc Complexului Apa Satu Mare! 
Piesa a fost produsa de MellowNightz ( http://youtube.com/mellownightz ) , versurile au fost scrise de Bogdan Ilies (Konan – http://www.youtube.com/user/KonanOficial?feature=watch )si am inregistrat in studioul dlui Dan Petric.
Le multumesc mamei si bunicului meu care a fost soferul nostru de incredere, profesoarei mele de canto Diaconu Adriana si profesoarei mele de flaut Maria Pocol.

Am ras, ne-am distrat, ne-am panicat, am mancat, am facut poze si filmulete haioase, a fost o zi pe cinste – acum o luna cand am filmat clipul. Marius Manzilac a realizat videoclipul ajutat fiind de Melinda Mandici, acesti 2 oameni minunati care cred in mine, m-au ajutat enorm si fara ei nu as fi aici, povestindu-va despre acest videoclip. Recomand echipa Sevenstudio

https://www.facebook.com/SevenStudio.ro?fref=ts ) cu incredere asa cum si ei ma recomanda pe mine pentru evenimente. Sper din suflet sa va placa si fiti pe faza pentru noi piese, videoclipuri, spectacole si nu ezitati sa ma contactati daca aveti nevoie de cineva care sa faca show la evenimentul vostru.

Aici puteti viziona lansarea clipului in carul Balului Bobocilor al Liceului de Arte, un bal de nota 10!

http://www.youtube.com/watch?v=5hbmmDBby4g

 

 Imagine


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button