Mireasa pentru o zi

Publicat de Camelia Crisan pe

Atunci cand oamenii talentati se unesc, pot realiza lucruri extraordinare. Sunt foarte emotionata si fericita sa va prezint noul nostru proiect foto, parca scos dintr-o poveste.

Prietena mea Roxana Oros Make-up Artist si-a dorit foarte mult sa imi realizeze un machiaj de mireasa dar nu oricum, ci cu tot tacamul. Asa ca am dat o fuga la Salonul Ma Cherie din Cluj Napoca, de unde am ales cu greu doar doua rochii superbe de mireasa, iar apoi am stabilit o sedinta foto cu prietenii Roxanei extraordinar de talentati, Bianca si Ionut de la Tree Arcade .

Nu pot exprima in cuvinte cat de impresionata am fost de munca acestor doi fotografi, de cat de frumos au pus in evidenta machiajul realizat perfect de make-up artista mea si cat de bine m-am simtit in cele doua rochii de mireasa – doamnele de la Ma Cherie sunt niste scumpe care le ajuta pe toate fetele sa-si gaseasca rochia visurilor.

Le multumesc din suflet tuturor celor care au luat parte la acest proiect minunat, m-ati facut sa ma simt ca o adevarata printesa. Nu incape indoiala ca vi-i recomand cu cea mai mare caldura tuturor celor care sunteti in cautare de make-up artist, fotograf sau rochie de mireasa/ocazie.

Si acum, sa vedem ce a iesit! Nu uitati sa le dati un LIKE dragilor mei prieteni!

Va astept si pe Instagram: @cameliacrisanofficial

 


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button