My sweet 18! ♥♫♪ (poze)

Publicat de Camelia Crisan pe

     2 mai 1997, acum 18 ani, mama mea si-a dedicat viata mie in momentul in care m-a adus pe lume.

     Era o zi de primavara superba, iar nasterea mea a fost un cadou pentru parintii mei, care m-au asteptat timp de 11 ani.  

     Desi nu ma simt altfel decat la 17 ani, majoratul meu a fost foarte special. In primul rand am ajuns la aceasta frumoasa varsta sanatoasa, implinita si fericita, inconjurata de oameni minunati. Surprizele au inceput de miercuri seara cand iubitul meu Norbi a venit acasa din Cluj, au continuat joi cand am petrecut o frumoasa dupamasa la spa Seneca, dupa care vineri, daca tot am fost liberi de la scoala, servici si alte treburi, i-am facut o vizita dragei mele make-up artist & hairstylist, Patricia Druta de la Salon Belissima, unde am primit o schimbare de look mult asteptata, un machiaj si o coafura demne de petrecerea pe cinste ce urma. Mama a dat o fuga in oras dupa cele necesare pentru party, dupa care a mers dupa rochia mea semnata Lorand Coza! Sambata, de ziua mea propriu-zisa, am sarbatorit prin „munca”, am cantat in satul Borlesti, unde locuiesc bunicii mei, pe scena Caminului Cultural unde, la varsta de 2 ani am cantat prima data in fata unui public, de data aceasta la evenimentul „Fiii satului”. Dupamasa am fost invitata sa cant la o nunta care a avut loc la Hanul Ignis.

     Bunicii mei au venit de la Borlesti si ne-au dus pe mine si pe mama mea la pizzeria Flavours, unde urma sa-mi sarbatoresc majoratul. Acolo dj Czompa Levente isi instala deja echipamentul, chelneritele si bucatareasa pregateau deja pizza (extraordinara, care mentionez ca nu s-a depus pe nimeni:)) ), tot etajul 1 era pregatit pentru mine si invitatii mei, o masa pentru familia mea si a lui Norbi, si una mai mare pentru ceilalti invitati. 

     Ca in fiecare an, mi-am dorit sa imi fie alaturi doar persoanele care imi ofera adevarata lor prietenie, sprijinul si sinceritatea lor, a fost perfect asa! (cu exceptia catorva persoane care chiar nu au putut ajunge la petrecere).

     Invitatii mi-au facut cadouri superbe, anul acesta am primit tot ceea ce-mi doream si ce aveam nevoie, insa prezenta lor si dragostea pe care mi-o poarta au insemnat chiar mai mult pentru mine. 

     Am mancat, am inchinat in cinstea mea si a lor, am dansat, am facut karaoke, eu si Norbi le-am cantat, iar dupa miezul noptii, cativa am iesit intr-un club.

     Norbi a stat cu mine in toate aceste zile, aceasta fiind a 3-a aniversare a mea la care participa si el, dupa trei luni dupa ce am inceput relatia noastra, eu implineam 16  ani. 

     Cativa dintre invitatii mei m-au ajutat ca totul sa fie perfect. Melinda Mandici de la www.sevenstudio.ro mi-a facut o sedinta foto si poze din timpul petrecerii, Lorand Coza mi-a facut o rochita superba, Patricia Druta m-a vopsit roscata cu suvite blonde, asa cum imi doream, m-a coafat si m-a machiat, Reka Demeter de la Fantasy Studio mi-a facut manichiura si pedichiura, cofetaria Daniel din Satu Mare mi-a facut un tort minunat si foarte gustos, dj Czompa Levente ne-a asigurat distractia prin muzica, sonorizare si moment de karaoke, iar pizzeria Flavours ne-a oferit cea mai buna pizza din oras! 

     M-am simtit cel mai bine si majoratul meu a iesit chiar mai bine decat mi-as fi dorit! Le multumesc oamenilor minunati pe care ii am alaturi intotdeauna, care m-au facut sa ma simt speciala, in special familiei mele. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru viata pe care o am si va multumesc voua, cei care imi urmariti activitatea pentru sustinere, si nu in ultimul rand tuturor celor care mi-au trimis peste 1000 de urari de „La multi ani!”. Am reusit sa raspund doar la mesaje, insa am citit absolut toate urarile. Iar acum…POZE!!

a (40)

a (2)   a (5) a (6) a (7) a (8) a (9) a (10) a (11) a (12) a (13) a (14) a (15)a (1)a (17) a (18) a (19) a (20) a (21) a (22) a (3)a (23) a (24) a (25) a (26) a (27) a (28) a (29) a (30) a (31) a (32) a (33) a (34) a (35) a (36) a (37) a (38) a (39)a (41) a (42) a (43) a (44) a (45) a (46) a (47) a (48) a (49) a (50) a (51)a (53)  a (55) a (56) a (57) a (58) a (59) a (60) a (61) a (62) a (63) a (64) a (65) a (66) a (67) a (68) a (69) a (70) a (71) a (72) a (73) a (74) a (75) a (76) a (77) aDSC_0096


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button