Noi inceputuri

Publicat de Camelia Crisan pe

Cred cu tarie ca nimic nu e intamplator si ca suntem creatorii propriului nostru destin. De aceea incerc sa profit de tot ceea ce mi se intampla si sa-l transform in ceva pozitiv, fie ca e vorba de experiente personale sau profesionale.

PLAY

 

Asa se face ca acum ceva timp am cunoscut la Cluj la o nunta o echipa foarte faina formata din doi tipi care se ocupau cu partea de foto-video, care ne-au apreciat mult pe mine si pe Norbi si am decis ca vom colabora pe viitor la posibile proiecte. Zis si facut! Saptamana trecuta am petrecut o dupa-masa alaturi de Paul Plesa, un tanar super-talentat care face poze, clipuri, chiar si filme de scurt-metraj.

Am decis sa incepem o frumoasa colaborare pentru blog, social media si youtube. Vreau sa va prezint primele rezultate si sa le multumesc dragelor mele Roxana Oros Make-up Artist si Bianca Ioana Hairstylist de la Salon Majestique pentru look, dar si magazinului ASMARA BOUTIQUE din Vivo Baia Mare pentru frumoasele tinute.

Va pregatim si un nou GIVEAWAY pe Instagram – @cameliacrisanofficial si am un cadou pentru voi. Daca veti achizitiona ceva de la ASMARA, beneficiati de 10% reducere daca mentionati ca ma urmariti. Magazinul livreaza la cerere si colete in tara.

INSTAGRAM Paul PlesaRoxana OrosBianca Ioana


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button