Noile arome NALA COSMETICS – oferte de Craciun

Publicat de Camelia Crisan pe

BANANA SI CIOCOLATA…PORTOCALA SI SCORTISOARA…LEMN DE SANTAL…NUCA DE COCOS SI VANILIE

Puteti simti si voi aromele acestea, nu-i asa?

Nala Cosmetics continua sa vina cu noutati delicioase, iar noile lor arome m-au surprins placut. Au oferte foarte faine de Craciun si pachete inedite pentru toata lumea.

Produsele lor sunt ideea perfecta de cadou pentru sarbatori. Ii gasiti atat online, cat si in majoritatea mall-urilor din tara.

Gelurile de dus hidratează în profunzime și curăță pielea. Sunt potrivite tuturor tipurilor de piele. Bogate in nutrienți ce controlează nivelul de hidratare şi întăresc bariera naturală de protecție a pielii. Pielea ta devine catifelată după utilizare. Curăţă delicat, hidratează şi lasă un miros de durată plăcut pe piele, fara sa o usuce.
După baie este recomandat să îți hidratezi pielea cu șerbet de corp sau unt de corp NALA.

Produsele mele preferate sunt unturile, scuburile si serbeturile de corp, gelurile de dus, bombele de baie, balsamurile de buze,…oh, stai! Cred ca toate cele incercate pana acum sunt preferatele mele. Cam greu de ales din atatea goodies.

Stiu ca si cele care le-ati incercat produsele sunteti fanele lor, asa ca spor la shopping si sper sa va prinda bine propunerea mea de cadou de Craciun!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button