OFICIAL ABSOLVENTA

Publicat de Camelia Crisan pe

4 ani parca au zburat…Imi aduc aminte cum am pasit timida in Academia de muzica ,,Gh. Dima” in ziua admiterii. Habar nu aveam ce ani minunati ma vor astepta.

Nu pot spune ca am trait viata tipica de student. M-am mutat la Cluj impreuna cu Norbi intr-o garsoniera in care am locuit pana anul trecut, am intrat la modulul de muzica usoara-jazz care a dus la participarea mea la Vocea Romaniei. Am inceput sa primesc foarte multe invitatii la evenimente prin care am reusit sa devin independenta din punct de vedere financiar si sa-mi finantez viata la Cluj, care stiti si voi ca nu este tocmai ieftina. Am cunoscut oameni minunati si mi s-au deschis nenumarate usi. Doamnei mele profesoare de suflet, Ina Hudea, ii datorez mii de multumiri pentru ca a crezut in mine inca din prima zi. Datorita dansei am jucat in spectacole de actorie, am fost solista la Balul Operei 2017 si solista in musicalul ,,My Fair Lady”, am colaborat cu Opera Nationala Romana ca asistenta de regie, anul acesta mi-am dat licenta din ce mi-am dorit – musical – adaptare dupa ,,La La Land”, si tot anul acesta am devenit profesoara a 9 copii din clasa mea de actorie ,,Royal Dance Academy”, dar si profesoara de canto in particular. De asemenea, ii multumesc in special si doamnei profesoare de canto Ioana Badiu-Avram, care m-a ajutat sa evoluez enorm din punct de vedere vocal.

Am ales sa-mi investesc timpul cat mai mult in experiente si cariera, in loc sa mi-l petrec in cluburi, m-am inconjurat de oameni de calitate, mi-am facut cativa prieteni deosebiti si o mare familie – trupa facultatii ,,Big Dimm a’Band” condusa de Razvan Metea, cu care am mers in turnee si am avut cele mai faine concerte.

In acesti 4 ani am reusit sa am medii cat mai aproape de 10, obtinand in fiecare semestru bursa. Am studiat materii care-mi plac, predate de oameni de la care am avut multe de invatat.

Saptamana aceasta am absolvit sectia Artele Spectacolului Muzical – regie de musical, si ne-am petrecut la banchet, unde am si cantat, bineinteles.

The Prom…Singer🎤❤💋Nu se putea să nu cânt ceva pentru dragii mei colegi la banchetul de absolvire🔥HAIRSTYLE Tabita Scurtu, MAKE-UP Roxana Oros MakeupArtistThank you Bye Bye Stud🙏Camelia Crisan

Posted by Camelia Crișan on Thursday, June 13, 2019

Pentru look-ul meu de la petrecere trebuie sa multumesc colaboratorilor mei: Daleea Fashion pentru tinuta, Tabita Scurtu pentru hairstyle si Roxana Oros pentru make-up.

De asemenea, tin sa le multumesc celor de la BYE BYE STUD pentru minunata organizare!

Sunt cea mai fericita si implinita cu parcursul meu de pana acum si abia astept sa vad ce-mi rezerva viitorul. Urmeaza masteratul si in paralel, predau si cant peste tot!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button