Oradea la pas cu cea mai bună prietenă

Publicat de Camelia Crisan pe

Nu am nevoie de multi prieteni ca sa fiu fericita, ci de cativa oameni cu care sa impartasesc motivatia si sustinerea neconditionata. Nu trebuie sa imi vad zilnic prietenii sa stiu ca sunt acolo intotdeauna pentru mine, si eu pentru ei. In drumul pe care l-am ales am dat de fel si fel de oameni cu diferite interese sa spun asa, insa am reusit sa elimin din viata mea persoanele de la care nu am nimic de invatat. Consider ca trebuie sa avem in preajma doar oameni care sa ne ajute sa devenim cea mai buna versiune a noastra, nu sa ne limiteze la barfe si nopti pierdute pe care nici macar nu ni le mai aducem aminte.

Antonia este una din prietenele mele de suflet, o fata extraordinara care mereu scoate ce e mai bun din mine, care se bucura sincer pentru fiecare reusita a mea si ma sustine neconditionat, iar eu incerc sa fac la fel pentru ea. Impartasim, chiar daca nu stiam, o copilarie muzicala petrecuta pe la festivalurile din tara si strainatate, iar acum suntem colege de facultate, ea studiaza canto clasic si avem multe proiecte impreuna. Anul trecut am fost amandoua distribuite pe acelasi rol principal in musicalul My Fair Lady, iar intreaga experienta a fost super faina, n-am simtit nicio secunda ca am fi „concurente”. Se spune ca un prieten adevarat e acela care te vorbeste de bine si in absenta ta si cred asta cu tarie.

Am petrecut o mini-vacanta in orasul natal al Antoniei, in Oradea, alaturi de ea si familia ei. Am vizitat tot ce s-a putut, incepand de la centru si magazine pana la turnul primariei si cetate. Am facut cumparaturi din Jumbo, un magazin imens unde gasesti orice iti poti inchipui.

Am ajuns pentru a doua oara la renumitul aquapark Nymphaea si ne-am distrat pe cinste incercand toboganele care mai de care mai intortocheate.

Am mers si la Baile Felix unde am admirat nuferii de pe lac si am profitat de locatie pentru a face cateva poze.

Serile le-am petrecut vizionand filme (Red Sparrow si Girls trip), razand si impartasindu-ne experientele…ok si mancand niste chipsuri…

Urma sa plecam spre Baia Mare sa continuam mini-vacanta impreuna, insa eu am luat un nou eveniment saptamana aceasta, asa ca am amanat excursia la Baia Mare pentru urmatoarele saptamani, iar dupa voi reveni cu un articol despre cum vom petrece acasa la mine cateva zile.

Fratele Antoniei, Raul, in varsta de 12 ani a fost dispus sa ne faca 10000 de poze – stiti cum sunt fetele … „inca una ca nu-mi place”, asa ca speram sa va placa!

Pe Antonia o gasiti pe Instagram – Francesscanya, iar pe mine, Cameliacrisanofficial.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button