Pa, pa, sesiune!

Publicat de Camelia Crisan pe

Yuhuuuu! Gata sesiunea, gata anul 2 de facultate. Eu am terminat de o saptamana, insa am fost tot pe drumuri si nici nu mi-am dat seama ca jumatate din studentie s-a dus deja. Sincer deja abia astept sa vad ce-mi aduce urmatorul an de facultate si ma bucur ca sesiunea a trecut cu bine. Speeeeer sa reusesc sa iau in continuare bursa si sa ia si colegii mei note cat mai bune…am muncit mult cu totii! 

Processed with VSCO with c8 preset

Daca noi spunem ,,Pa, pa, sesiune!”, absolventii de liceu au examenele de BAC saptamana asta si le tin pumnii stransi! Nu este atat de greu pe cat pare…Ba chiar am scris un articol acum 2 ani pe vremea asta dupa ce am aflat rezultatele mele la bac… :)) Vezi AICI! 

Si cum puteam sarbatori mai bine incheierea sesiunii decat printr-un weekend liber, ceea ce este aproape imposibil pentru noi avand in vedere activitatea noastra muzicala, iar ce am facut puteti vedea AICI: 

https://www.youtube.com/watch?v=e-2jwgafq6k&feature=youtu.be

Iar dupa ce ne-am intors din aventura noastra la Bucuresti, l-am luat pe tata lui Norbi si pe bunicii mei si am mers cu totii la strand la Satu-Mare, iar cu ocazia asta am pozat noul meu costum de baie, primul costum intreg din garderoba mea, achizitionat de la ZAFUL.

De cand am facut cumparaturi de pe acest site, am primit multe mesaje de la voi si astept cu drag orice intrebare legata de produsele lor, eu iar am pus o comanda maaaare :)) …

Costumele green bikini le gasiti chuar la reducere AICI!  

P.S. Azi a avut loc festivitatea de absolvire a lui Norbi si daca nu ati vazut inca video-ul cu momentul nostru muzical, il puteti viziona la mine pe facebook <3 Sunt tare, tare mandra de el!

Va pup si ne auzim curand! 🙂 

Processed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 preset

 


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button