Pin-up baby

Publicat de Camelia Crisan pe

Stiti deja ca am prietene foarte talentate si creative. Acum o saptamana eu si Roxi ne gandeam sa realizam un nou machiaj, de data asta cu o tematica speciala.

Intotdeauna am admirat stilul Pin-up si sunt indragostita de Marylin Monroe, am vazut aproape toate filmele cu ea. Nu am putut rezista tentatiei de a incerca un machiaj in acest stil, imbinat cu o coafura, o tinuta si o locatie pe masura.

Mi-am tot dorit sa ajung la Oh Carol, noul local in stil american – anii 50 deschis de Liviu Balint, finalist Master Chef, asa ca luni eu si Norbi ne-am baut cafeaua la o sedinta foto in aceasta locatie super-cool. Dis-de-dimineata am facut un tratament de par la Studio Xpression, dupa care Bianca, hairstylista mea, mi-a facut o coafura pin-up, urmata de o sesiune de make-up la  Beauty ID Studio alaturi de cea mai buna prietena a mea, Roxana Oros Make-up Artist. Am ales sa port o rochita in acelasi stil, de la LALETO.

Sunt tare incantata de ceea ce a iesit si sper sa fiti si voi. Abia astept urmatorul cheat meal sa comandam un burger tipic american de la Oh Carol. Pana atunci, va astept si pe instagram @cameliacrisanofficial ❤

Ce ziceti de noile fotografii?


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button