Primul meu musical – ,,Orasul stelelor” – un succes

Publicat de Camelia Crisan pe

22 mai 2019 … nu voi uita ziua asta. Ziua în care mi-am văzut munca de 1 an jumătate pusă în scenă și aplaudată de sute de oameni.

,,La La Land” urmăreşte povestea Miei (Emma Stone), o actriţă aspirantă şi a lui Sebastian (Ryan Gosling), un muzician îndrăgostit de jazz, care se zbat să atingă succesul într-un oraş în care prea multe vise şi inimi sunt frânte zi de zi. Plasat în Los Angeles-ul zilelor noastre, printre decoruri cuceritoare şi momente muzicale fascinante, filmul surprinde bucuriile, dar şi dezamăgirile cotidiene a doi tineri în încercarea lor de a-şi îndeplini visurile.


Din ziua în care am vizionat acest film la cinema am știut că va fi tema spectacolului meu de licenta. M-am regăsit în totalitate în această frumoasă poveste pentru că prezintă impactul carierei asupra vieții personale și impasul de a alege între viața amoroasă și cea profesională.
Fiind un film musical romantic, de comedie, înglobează teatrul, muzica și dansul într-o manieră unică. Am râs împreună cu personajele, am plans cu ele, am trait fiecare moment și mi-am droit să dau viață poveștii și pe scenă.
Coloana sonoră a filmului a fost o adevăratâ sursă de inspirație pentru mine în realizarea acestui spectacol, sentimentele pe care mi le transmit melodiile de fiecare dată sunt profunde și justificate de felul în care aceste lucrări muzicale dau culoare filmului și introduc spectatorul într-o lume de vis.
Cea mai mare provocare a fost aceea de a adapta scenariul pentru un spectacol care va fi jucat pe scenă. După o muncă de 1 an jumătate, sute de ore de repetiții și altele de stat în fața calculatorului, mi-am văzut creația în toată splendoarea, aplaudată de o sală plină de oameni cu zâmbete pe buze. Voi lăsa pozele sa vorbească de la sine și vreau doar să adresez mulțumiri tutoror celor care au luat parte la acest proiect minunat:

  • colegilor mei talentați care au investit luni de zile în repetiții și pregătiri
  • doamnelor mele profesoare Ina Hudea și Livia Gună
  • Royal Dance Academy și Daiana Jelescu
  • sponsorilor noștri Eva Salon, Daleea Fashion, fotografului Paul Pleșa, hairstylistei Tabita Scurtu și nu în ultimul rând unor oameni speciali care vor ca gestul lor să rămână anonim
  • Vlad Colciar de la Crazy Sound Cluj
  • Graiul Maramuresului și TVR Cluj
  • Sami Barani pentru lumini
  • echipei tehnice de la Academia de Muzica ,,Gh. Dima”
  • publicului numeros pentru prezență și oamenilor dragi mie pentru toată susținerea

Cei care doriți să vizionați spectacolul în întregime, dați-mi un semn și vă voi trimite linkul cu filmarea completă.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button