Produse unicate pictate manual

Publicat de Camelia Crisan pe

“Nu căuta perfecțiunea, caută unicitatea!” Vrei să fii unic? Alege TESSUTO!

Asa se descrie magazinul online Tessuto pe care l-am descoperit acum putin timp. Nu mi-a venit sa cred ca este vorba despre niste produse pictate manual de catre un artist clujean, cu care mi-a facut mare placere sa discut la o cafea despre o frumoasa colaborare. Gentuta din poze a intrat in posesia mea si sunt tare mandra ca port o creatie romaneasca realizata cu atata atentie la detalii.

„Fiecare urmă de pensulă, fiecare paleta de culoare și concept este creat în mod exclusiv pentru fiecare produs în parte. Niciodată nu va exista un duplicat. Prin asta se remarcă Tessuto!”

Am descoperit magazinul pe Instagram (vezi AICI) si apoi mi-am scaldat putin ochii pe site-ul acestuia, iar pe langa frumoasa gentuta, imi doresc sa-mi personalizez o geaca pentru viitoarele concerte si clipuri. Sunt curioasa ce parere va vor lasa pozele de pe site, pe mine m-au cucerit.

Tin sa-i multumesc dragului meu fotograf Paul Plesa pentru poze si pentru viitorul clip, pentru ca pregatim o surpriza la finalul saptamanii, multumesc CCC Shoes&Bags pentru sandale si Tabita Scurtu hairstylist pentru coafura!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button