PROVOCARILE LUI CUPIDON – joc de carti pentru cupluri

Publicat de Camelia Crisan pe

Ce idee draguta, nu? Mi s-a parut o provocare faina sa incerc acest joc de carti impreuna cu Norbi si m-am bucurat cand creatorii acestuia mi-au propus sa-l si oferim ca premiu printr-un GIVEAWAY pe Instagram – VEZI AICI

Vei conștientiza care sunt de fapt nevoile tale într-o relație de dragoste și ce te face fericit/ă.
Vei da ocazia partenerului tău să te cunoască mai bine pentru a te putea face mai fericit(ă).
 Vei afla ce părere are celălalt despre tine și cum te percepe.
Vei afla cum gândește și care sunt principiile după care se ghidează în viață.
 Vei primi răspunsuri la întrebări pe care poate nu ai avut ocazia sau curajul până acum să i le adresezi. (De exemplu: Îți dorești copii?”)
Vei retrăi din nou momentele pline de suspans și emoție de la începutul relației. (De exemplu: Care a fost primul tău gând când m-ai văzut prima dată?”)
 Vei aduce condiment relației voastre punând în aplicare provocările de a găti un desert împreună, de a primi un mic dejun la pat și altele.

Vei putea să stabilești înainte să apară un conflict, tehnica de abordare pentru a-l soluționa împreună amiabil.

Acestea sunt obiectivele jocului. Bineinteles ca intr-o relatie ca a mea si a lui Norbi, nu e nevoie de un astfel de joc pentru a bifa toate cele de mai sus, pentru ca din fericire ne cunoastem destul de bine si nu se pune problema de monotonie in relatie sau subiecte incomode cum ar fi casatoria sau copiii. Insa recunosc ca a fost amuzant si placut sa-l jucam, ne-am amintit cu drag de anumite momente petrecute impreuna in cei 6 ani jumatate de relatie…da…MULT si totusi PUTIN in comparatie cu cat ne-am dori sa fim impreuna.

Cu siguranta toate cuplurile se confrunta la un moment dat cu anumite situatii si probleme, iar comunicarea este cheia. Asa ca acest joc va va aduce mai aproape si va va face sa fiti cat mai deschisi unul cu celalalt, intr-un ton amuzant.

Succes la Giveaway si daca achiztionati jocul, TAG ME.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button