Rezultatele mele la BAC!

Publicat de Camelia Crisan pe

Felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari tuturor celor care in primul rand au luat examenul de Bacalaureat!!

Acest articol va fi mai personal, fiindca vreau sa va scriu pe scurt impresiile mele dupa BAC! Ii felicit si pe colegii mei, care m-au surprins placut, pana si cei mai putini pregatiti!! 

Inca de la inceputul clasei a XII-a, am pornit cu gandul ca „Anul asta ma concentrez strict pe BAC si admitere! In rest, nu ma intereseaza mediile!!”.

Si uite asa a trecut timpul, iar eu am absolvit Liceul de Arte cu media 9,92 in clasa a XII-a si LOCUL 1!!! :)))

Intr-adevar nu am pus mare accent pe invatatura, insa tot ce am acumulat de-a lungul anilor de scoala, m-a ajutat sa iau intotdeauna note foarte mari.

In preajma BAC-ului, dupa ce am vazut rezultatele mele la simulare, mai exact media 8,5 :(, am pornit din nou cu un gand superficial „Sa iau peste 7, ca oricum conteaza strict admiterea, fara sa se ia in calcul media de la BAC!”

Uite asa, zilele treceau, mergeam la consultatii, insa intarziam sa ma apuc de invatat acasa…

In ultimele doua saptamani, am inceput sa citesc din cand in cand cate un comentariu la romana, insa constientizam ca le tin minte pe toate din anii trecuti, avand in vedere ca am invatat mult in toti anii scolari si m-am mentinut pe primele locuri pe liceu. 

La istorie, materia de care mi-a fost taaaare frica, la care uneori speram sa iau macar un 7:)), va spun sincer ca eram VARZA.

Marti seara, inainte de proba la istorie, Norbi a stat la mine pana pe la 11 noaptea si m-a ascultat jumatate de materie….insa…treaba scartaia :)).

Nu stiu cum se face ca, la examen, majoritatea intrebarilor din subiect, erau din ce m-a ascultat Norbi si ce mi-a explicat, astfel incat am reusit sa fac, eu fiind „povestitoare”, un eseu de 3 pagini :)) si sa raspund corect la toate intrebarile (iar la romana de 4 pagini). 

Azi, inainte de ora 11, ma suna mama agitata pe telefonul fix, fiindca mobilul imi era pe silent si aveam deja 10 apeluri pierdute :)) (Camelia din padurea adormita)

Cand am vazut ca incepe cu logica, mi-am zis „sigur e de rau!!!!”:))

Sunt foarte agitata chiar si acum, asa ca o sa trec direct la subiect, felicitari inca o data tuturor si multumesc profesorilor mei indrumatori, fara ajutorul carora, rezultatele elevilor din clasa mea, nu ar fi fost aceleasi!

Eu am fost pe primul loc din liceul meu, cu urmatoarele rezultate:

Limba romana: 10

Istorie: 10

Logica: 9,35

Limba romana oral: EXPERIMENTAT

Limba engleza: B2,B2,B2,B2,B2

TIC: AVANSAT (cu 69 puncteeeeeeeeeeeeeee … experimentat se ia cu minim 75 😐 )

YUHUUUUUUU!!!!!!!!

photo (349)


1 comentariu

Alexandra Z. · iulie 8, 2015 la 8:05 pm

Felicitari pentru note! Mult succes cu admiterea!

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button