Shopping ,,cu de toate” in Cluj

Publicat de Camelia Crisan pe

Happy Sunday, guys! Azi vreau sa va vorbesc putin despre unul dintre locurile mele preferate pentru shopping, descoperit de curand in Cluj, pentru ca nu demult au deschis. Magazinul PRETTY WOMEN  (au si o zona de barbati – STYLISH MEN) isi intampina clientele ca la un adevarat showroom, cu o cafea, buna dispozitie si haine care-ti fura ochii si-ti spun ,,cumpara-ma!”. 

Am gasit acolo absolut toate piesele vestimentare la care ma puteam gandi: de la rochii la accesorii cum ar fi manusi, genti, de la geci la tricouri, pantaloni, piese vestimentare pentru orice ocazie si pentru toate gusturile.

Recunosc ca magazinul in sine m-a impresionat si prin design si culori, asa ca am ales cateva tinute pe care le-am pozat pentru voi impreuna cu fotograful Paul Plesa. Machiajul meu a fost realizat de Roxana Oros Make-up Artist. M-am simtit exact ca Julia Roberts in filmul cu acelasi nume ca si magazinul, unul dintre preferatele mele. Sunt curioasa daca ati trecut deja pragul celor de la Pretty Women sau daca o veti face, sunt sigura ca nu veti pleca de acolo cu mana goala. In noaptea dintre ani am purtat o rochita superba de la ei si ramaneti aproape, va pregatim multe surprize impreuna!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button