Shopping in OUTLETURI – da sau ba?

Publicat de Camelia Crisan pe

Hey hey super girl. Azi vreau sa va vorbesc despre un subiect destul de cerut, mai exact SMART SHOPPING. Cu siguranta, asta poate fi interpretata in mai multe feluri dar eu vreau sa ma rezum la OUTLETURI. 

Spre rusinea mea, pana acum cateva luni n-am intrat aproape niciodata intr-un outlet, dar stiu si de ce: pentru ca habar n-aveam in care sa intru. Atat in Baia Mare, cat si in Cluj sunt o multime de astfel de magazine, unele foarte faine, altele…nu prea.

In luna mai am trecut pentru prima data pragul magazinului JOHANNA SECRET OUTLET din Baia Mare, care, daca nu avea cuvantul ,,outlet” in denumire, nu m-as fi gandit ca e un astfel de magazin, asta pentru ca totul arata impecabil, de la design interior si  asezarea produselor pe game de culori, pana la locul de joaca pentru copii.

Mi-am achizitionat atunci o salopeta si un sacou la preturi foarte mici, ambele absolut superbe! Am revenit la magazin cand m-am intors in Baia Mare si sunt incantata ca mereu au produse noi, aduse din strainatate, de la magazine de top, toate in stare excelenta.

Cand am realizat ca pot cumpara mult mai multe produse din outlet cu banii unui singur produs din magazinul original, shoppingul a devenit mult mai simplu pentru mine. Am foarte multe haine, si totusi mai vreau sa fac cumparaturi, dar…cu cap.

Hai sa vedem o mica parte din noutatile de la JOHANNA SECRET OUTLET:

Processed with VSCO with 6 preset


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button