Toate la timpul lor

Publicat de Camelia Crisan pe

Timpul…ce lucru straniu! Totul se masoara in timp si toti ni-l dorim dar parca nu-l avem niciodata.

Fugim dupa lucruri materiale si ne spunem mereu „N-am timp!”, „Cand o sa-mi fac timp…”, „Dac-as fi avut timp…!”

– Make-up realizat de ROXANA OROS Make-up Artist 

Nu vi se pare ca timpul trece mai repede pe zi ce trece? Pe vremea bunicilor o zi parca avea 50 de ore…Privind inapoi imi dau seama cate am reusit sa fac, dar si cate as fi putut sa fac daca stiam sa profit de timpul meu liber sau mai bine, sa-l creez!

Fiecare isi foloseste timpul cum crede ca e mai bine. El nu ar trebui sa creeze standarde si totusi o face. 

Toate la timpul lor…si fiecare in ritmul lui. De cand lumea exista ideile acelea cum ca la varsta x termini studiile, la x ani te casatoresti, esti batran cand treci de x ani…si tot asa. DE CE?

Doar pentru ca parintii nostri s-au casatorit cand erau foarte tineri, prietena aia are o cariera de succes la 20 de ani, verisorul matusii prietenului tau e asezat la casa lui si are 2 copii, tipa aia calatoreste in toata lumea, nu inseamna ca TU ai o problema, ca ti-ai ratat sansa, ca esti in urma. Nu toti trebuie sa fim la fel.

Nu stim ce ne asteapta si putem doar sa muncim sa ne atingem telurile, sa incepem proiectul mult visat, sa calatorim, sa cumparam apartamentul pe care ni-l dorim, sa ne gasim sufletul pereche…

Tu nu poti avea ce are altul si nimeni nu are ce ai tu.

Unii au totul de-a gata, au norocul sa se nasca intr-o familie instarita. Si cum stiu ca banii parintilor NU sunt banii copiilor, am tot respectul pentru cei care muncesc si duc mai departe mostenirea pe care o au, la fel ca si cum ii respect pe cei care stiu ce inseamna sa traiesti de pe o zi pe alta. Si atunci cum putem sa ne comparam realizarile cand suntem atat de diferiti? Asa se naste invidia, rautatea, suferinta si sentimentul ca nu suntem destul de buni.

Hai sa apreciem tot ce fac ceilalti, sa invatam din orice, sa avem rabdare ca va veni si vremea noastra si sa intelegem ca succesul cuiva nu reprezinta esecul nostru. Doar asa vom fi impliniti!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button