Totul despre tratamentul meu de par la Salon Vogue

Publicat de Camelia Crisan pe

Parul meu a avut de suferit de-a lungul anilor, pentru ca am fost adepta schimbarilor de look nu intotdeauna potrivite. Am firul subtire dar mult volum, asa ca, desi nu se vede, parul meu este destul de firav si necesita tratare atenta si periodica.

Personal imi place sa-mi fac si masti naturale acasa, dar nimic nu se compara cu o zi de rasfat la salon, la un tratament potrivit oricarui tip de par.

Sunt norocoasa sa am o hairstylista ca Tabita Scurtu de la Salon Vogue, pe mana careia ma las de fiecare data cu cea mai mare incredere.

Intoarsa din vacanta, parul meu avea nevoie de un refresh, asa ca l-am tuns din varfuri si Tabita mi-a facut un tratament pe care-l repet o data la cateva saptamani.

Nashi Filler Therapy este noul tratament cu ulei de argan și ulei de in care ne-a cucerit întru totul! Dacă te-ai săturat de părul deteriorat, iar măștile și produsele de stilizare nu te mai ajută absolut deloc, Nashi Filler Therapy este soluția potrivită pentru refacerea firului de păr în profunzime. Acesta redă vitalitatea porțiunilor degradate.

Ce conține Nashi Filler Therapy?

Părul se confruntă des cu o serie de factori externi care îi dăunează precum: soare, vânt, apă sărată, clor, nisip (în cazul vacanțelor la mare sau după câteva ore petrecute la piscină). Dar folosirea excesivă a surselor de căldură (placă, ondulator, uscător) sunt nocive. Factorii interni cauzează, de asemenea, probleme, mai ales când e vorba de stres continuu și regim alimentar neadecvat. De aceea, trebuie să îi acordăm mai multă atenție și, în plus, să ne creăm un ritual complex de îngrijire pentru a ne bucura de un păr sănătos și strălucitor. Tratamentul Nashi Filler Therapy este perfect pentru orice tip de păr. Acesta are în compoziția sa ulei organic de argan (foarte bun pentru regenerarea firului) și ulei de in (ce oferă strălucire și vitalitate). Produsul are la bază colagen și celule stem vegetale, fiind recomandat părului care se rupe, care este foarte deteriorat. 

Beneficiile aplicării acestui tratament

Tratamentul acționează pentru a reconstrui fibra capilară și pentru a deveni mai puternică. Dar și pentru a reda strălucirea și catifelarea părului. În plus, datorită filtrelor din compoziția sa, părul va fi protejat împotriva razelor ultraviolete. De asemenea, va preveni despicarea vârfurilor și va stimula creșterea rapidă a părului. Chiar după prima aplicare, veți observa cum părul vostru devine mai ușor de aranjat, va fi mai sănătos și suplu.

Cum se desfășoară tratamentul Nashi Filler Therapy?

Acest tratament trebuie neapărat aplicat la salon! Apoi, acasă, poți continua procesul cu ajutorul unor produse de întreținere recomandate de specialiști pentru a fi sigure că tratamentul are efectul dorit pentru o perioadă lungă de timp. Aplicarea produselor Nashi Filler Therapy are loc în 3 pași simpli și trebuie repetat lunar dacă vă doriți ca părul să se însănătoșească complet.

  1. CLARIFING SHAMPOO pH+ reprezintă primul pas, fiind un șampon pe bază de extract de plante cu Aloe Barbadensis, care acționează în profunzime. Deschide cuticula firului de păr, curăță părul de toate impuritățile și pregătește firul pentru etapa următoare, de absorbție a substanțelor regeneratoare.
  2. LONG LASTING FILLER este al doilea pas. Gelul reparator conține celule stem din plante, colagen, keratină și phytostaminal dual complex. Toate acestea au efect la nivelul profunzimii firului de păr. În plus, repară fibra capilară, revitalizează firul de păr, ajutându-l să fie mai puternic.
  3. LIFTING MILK, ultimul pas, este reprezentat de laptele calmant. Conține ulei de argan, ce oferă hidratare firului de păr, închide cuticula, păstrând astfel în interior toate substanțele hrănitoare. Acest produs redă strălucire și vitalitate naturală părului.
Categorii: Blog

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button