Turisti in Medias & Sighisoara

Publicat de Camelia Crisan pe

Tocmai ne-am intors acasa si ne bucuram ca am avut parte de un weekend superb, plin de relaxare si locuri noi vizitate impreuna. Ne doream demult sa vizitam locuri noi din tara noastra frumoasa, asa ca am ales sa ne cazam intr-una dintre locatiile noastre preferate, unde am cantat de multe ori pana acum, la Hotel Binderbubi din Medias.

Locatia are si un centru wellness – piscina cu apa incalzita, sauna si sala de fitness, dar si un restaurant cu mancare foarte buna si angajati tare primitori, cu care ne-am imprietenit de la prima vizita.

Cand vremea e mai placuta, va puteti relaxa pe terasa poate chiar la un grill, si puteti face plaja pe sezlongurile de afara. Restaurantul gazduieste evenimente private, sala de conferinte este dedicata intalnirilor de afaceri, iar receptia hotelului este  deschisa non-stop.

De la Medias, am plecat la Sighisoara, unde am vizitat cetatea, turnul cu ceas, scara acoperita si am trecut pe langa multe alte obiective turistice. Orasul este foarte frumos si plin de istorie, insa e mare pacat ca nu se prea investeste in mai multa promovare si restaurare…merita! Lumea e interesata de astfel de locuri si tara noastra are atat de multe de oferit.

Vremea a tinut cu noi si am avut parte de soare toata ziua. Dupa-masa ne-am intors la cazare, unde am profitat din nou de spa si o cina ca la carte.

Ne-am reincarcat bateriile si ne-am propus sa ne intoarcem cu prima ocazie pe aceste meleaguri.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button