Vara parca viata-i mai simpla…

Publicat de Camelia Crisan pe

Cu pielea arzand si parul inca ud, va scriu cateva randuri despre locul meu preferat unde imi petrec duminicile libere, PISCINA LA NUCI din Satu Nou de Sus, la cateva minute de Baia Mare.

Acest mic refugiu este, asa cum si numele indica, la nuci, mai exact la umbra a multi, multi nuci, ferit de aglomeratie, agitatie si…probleme.

Atat de multa lume vine sa profite de soare si apa, mancarica buna si preturi accesibile, incat mereu e full 🙂

Imi aduc aminte, acum doua veri, cand un angajat oferea copiilor inghetata daca spuneau o poezie sau fredonau un cantecel. Bineinteles ca nu m-am putut abtine si am cantat si eu un refren, pentru care am primit sucuri reci, binevenite! :)) Anul trecut am inceput sa merg din ce in ce mai des, duminica de duminica, iar cu aceste ocazii, cantam cateva piese, in special pentru copilasii care veneau sa cante ca sa primeasca inghetata. Vara asta am fost doar de cateva ori, insa toti copilasii o iau la fuga cand incep sa cant, SPRE MINE :)) si nu ezita sa-si arate talentele ascunse, in special la cantat si dansat, ca sa nu mai zic de marea lor pasiune pentru inghetata primita ca rasplata 😀 Imi sunt tare dragi…

Azi am facut cateva poze pe care vreau sa vi le arat, va invit cu drag la Piscina La Nuci si va astept si pe Instagram,, @cameliacrisanofficial, unde suntem peste 1,000!!! Yuhuuu!!! Pupici! :*

https://www.facebook.com/piscinalanuci?fref=ts

P.S. Nu stiu daca voi observati vreo diferenta la corpul sau atitudinea mea, insa vara aceasta fac pentru prima data plaja si poze in costum de baie, fara sa ma simt complexata sau grasa 🙂 Pentru asta le multumesc celor de la Fit Express !!! 

https://www.facebook.com/pages/Fit-Express-Baia-Mare/706231572828023?fref=ts

a (6)a (11)a (12)a(24)DSC_0001


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button