Ziua Mondiala a Bastonului Alb – Video + poze

Publicat de Camelia Crisan pe

Ieri, 15 octombrie, am sarbatorit Ziua Mondiala a Bastonului Alb printr-un eveniment minunat la Liceul de Arte in cadrul caruia am avut ocazia sa cant impreuna cu colegele mele, Renata Pop (oboi) si Volumnia Ditu (pian) lucrarea ”Seherezada” de Korsakov. Suntem elevele doamnei profesoare Cristina Nemes Bota care ne preda muzica de camera si care a format un trio din noi in primul an de liceu. 

Cand publicul a intrat in sala festiva, o durere nemarginita m-a cuprins, vazand atat de multi nevazatori intr-o incapere, oameni cu povesti superbe de viata.

Publicul a avut ocazia sa asiste la momente de proza sustinute de actori baimareni, de poezie sustinute de o doamna inginer nevazatoare, careia i s-a facut placuta surpriza de a avea in viitorul apropiat poeziile tiparite la Biblioteca Judeteana, si momente de muzica de camera sustinute de noi, elevii Liceului de Arte.

Ma bucur ca am avut ocazia sa cant impreuna cu colegele mele in fata unor oameni importanti si a unor luptatori, aici puteti vedea una dintre piesele pe care le-am interpretat, speram sa va placa! 

http://www.youtube.com/watch?v=-Bn72q02XzQ

Imagine

ImagineImagine


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button