I am ART. We are ART

Publicat de Camelia Crisan pe

Social media mi-a adus in cale oameni tare faini si colaborari care mai de care mai inedite. V-am povestit intr-un articol anterior cate ceva despre TESSUTO ART, opera unui pictor talentat cu care, dincolo de o noua colaborare, am legat si o prietenie prin pasiunea pentru arta si frumos.

Pentru ca imi place sa sustin si sa promovez artistii, mai ales pe cei romani, azi vreau sa va arat doua dintre creatiile lui Adrian, o geaca si o geanta pictate manual, unicate.

Ce reprezinta TESSUTO?

TESSUTO se diferentiaza prin ARTA si UNICITATE. Nu vor exista niciodata doua produse Tessuto identice. Toate produsele noastre sunt pictate de mana cu produse acrilice profesionale rezistente la apa si la razele UV.
Esti unic – Asa ca alege sa porti lucruri unice care sa te reprezinte prin arta si prin culori spectaculoase. Alege TESSUTO!

Voi lasa pozele sa vorbeasca de la sine, textura picturilor este deosebita si produsele Tessuto se adreseaza unui public iubitor de arta si frumos, care opteaza mereu pentru ceva unic in favoarea unui lucru de duzina.

Eu planuiesc sa-mi personalizez o geaca pe care s-o port la concerte si deja am o geanta semnata Tessuto, pe care am purtat-o in clipul coverului ,,Senorita”.

 

 

 


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button