Mireasa pentru o zi | part 2

Publicat de Camelia Crisan pe

Toate fetele viseaza de mici la ziua cea mare in care vor imbraca rochia alba de mireasa cu care vor pasi in fata altarului alaturi de sufletele lor pereche. Inclusiv eu.

Acum un an am pozat niste rochii superbe de mireasa si m-am simtit speciala, frumoasa dar recunosc ca si putin…ciudat, ocazia nefiind nunta mea, ci un shooting. (VEZI AICI)

Stiu aproximativ cum imi doresc sa arate rochia mea de mireasa, va fi cu siguranta de un alb imaculat, comoda si in forma de A, astfel incat sa ma avantajeze si sa pot dansa pana dimineata :)) dar pana atunci mai este timp.

Am facut inca o sedinta foto minunata la DALEEA FASHION, alaturi de fotograful Paul Plesa, iar rezultatul este SUPERB zic eu! Machiajul natural, perfect pentru o mireasa, a fost realizat de Roxana Oros, iar coafura delicata de catre Tabita Scurtu de la Salon Vogue.

La Daleea gasiti atat tinute de zi si de seara, cat si rochii de mireasa realizate chiar de atelierul lor, dar si aduse pe comanda, accesorii, incaltaminte, materiale si multe altele. De asemenea, reducerile continua, de la 25 pana la 50%. Hai sa vedem rezultatul:


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button