Pe scena cu absolventul meu iubit

Publicat de Camelia Crisan pe

Sunt tare emotionata acum ca va scriu aceste randuri, dar nu la fel de emotionata pe cat am fost la absolvirea iubitului meu saptamana trecuta. Pe langa toata mandria care m-a cuprins cand l-am vazut in roba, urma sa si cantam la festivitatea lui, iar asta m-a facut sa am si mai mari emotii, pentru ca urma sa cantam pe scena alaturi de colegii lui, in fata profesorilor si a sustinatorilor fiecarui absolvent. Peste 10 oameni dragi lui Norbi au venit sa il sustina din Baia Mare, iar bucuria si mandria de pe chipurile lor au fost de nepretuit.

5D2_4624

Imi aduc aminte perfect cum am trait aproape aceleasi sentimente acum 3 ani cand a absolvit liceul si nu stiam ce ne va astepta. Uite ca au trecut alti 3 ani, urmeaza masterul pentru el si multe oportunitati, iar tot ceea ce am trait impreuna ne-a intarit relatia si ne-a facut sa realizam ca ceea ce avem noi e unic si aproape imposibil. Nu vreau sa devin prea sentimentala aici, insa el e ceea ce am visat de cand eram mica. Stiti cum ni-l  imaginam toate pe printul acela din povesti? Ei bine, eu visam la un baiat blondut cu ochi albastri care sa-mi cante la chitara si sa aiba toate calitatile pe care le caut, nimic mai putin. Credeam ca am prea multe pretentii insa stiti vorba aia – Dream big! 🙂

Si pe langa micul nostru recital din cadrul festivitatii, am cantat si la banchetul de absolvire, unde a fost NE-BU-NI-E! <3 Multumesc FSEGA pentru primire!!!

caminorbiabsolvire.jpg

  • acum 3 ani…

Sunt cea mai mandra de tine, ti-o spun si aici si iti multumesc pentru ocazia de a canta alaturi de tine la absolvire si la toate evenimentele noastre! Multumesc ca esti tot ce mi-am dorit!

Video-ul cu prestatia noastra il puteti vedea AICI!

DSC_0079DSC_00945D2_4622.jpg5D2_46265D2_4633.jpg


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button